Despre mine

Madalina DuprotBine ai venit,

Ma bucur sa ne cunoastem si sunt onorata ca imparti din timpul tau pretios cu mine.

Deabia astept sa ne cunoastem si sa aflu si eu mai multe despre tine.

 

Despre mine… eu iubesc mult oamenii si iubesc sa le adaug valoare, sunt antreprenor de peste 7 ani, dupa o experienta de 9 ani in corporatii, si am ales sa dezvolt doua bussinesuri care au legatura cu frumusetea, exterioara si cu cea interioara.

Sunt ELITE TRAINER ESTHETICIAN, certificata de INTERNATIONAL FITNESS WELLNESS &SPA ASSOCIATION, si in aceasta calitate organizez si sustin workshopuri, seminarii, conferinte in domeniul beauty. Dezvolt o serie de programme de Beauty Coaching, consultante personalizate in domeniul ingrijirii tenului, consultanta de imagine.

Am format deja cativa zeci de consultanti in domeniul beauty, fie ca antreprenori, fie ca si specialisti in make-up si ingrijire, sunt bucuroasa ca le-am fost ghid si acum ne bucuram, sa fim o comuniatate de profesionalisti, pasionati si autentici, care deabia asteptam sa te ajutam si pe TINE, cel care ai nevoie de noi.

De asemenea sunt in parteneriat cu Academia Startline ca trainer de cursuri autorizate de make-up.

Ador si pun multa pasiune in a ajuta oamenii, sa arate mai bine, sa se simta mai bine, sa aiba mai multa incredere in ei si in potentialul lor, si poate pentru asta, am ales sa fiu membru  certificat John Maxwell Team si prin serviciile mele de speaker, trainer, teacher si coach oamenii isi imbunatatesc viata, abilitatile, aspiratiile, obiceiurile…lucreaza cu ei insasi sa fie, sa aiba si sa devina mai mult.

Sunt MAMA x3, mama unor copiii minunati, recunoscatoare ca au venit in viata noastra, sotie implinita si astfel mai am o pasiune in a ajuta oamenii, a-si gasi echilibrul si implinirea in toate domeniile vietii

 

Cred cu tarie ca atunci cand cineva isi doreste ceva cu adevarat, are o dorinta arzatoare, poate infaptui, orice isi propune.

 

Eu sunt aici pentru tine,

 

Madalina

(Visited 49 times, 1 visits today)
Completeaza formularul de mai jos pentru a afla date despre taxa cursului si promotiile actuale
Aplica acum pentru ca imaginea ta sa-ti dea cea mai buna doza de incredere zilnic
Rezerva-ti o sedinta de consultanta completand formularul de mai jos
Descarca GRATUIT "Secretele unui look perfect in doar 5 minute"
Descarca GRATUIT "Secretele unui look perfect in doar 5 minute"
Descarca GRATUIT "Secretele unui look perfect in doar 5 minute"